Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€

Πολιτική Επιστροφών/Υπαναχώρισης

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας κατάστημα στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.halfandhalf.gr.

Ο αγοραστής έχει δικαίωμα να επιστέψει την παραγγελία του εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας. Για την έγκυρη υπαναχώρηση του αγοραστή θα πρέπει τα προϊόντα να μην έχουν πλυθεί, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχουν όλα τα ταμπελάκια τους και να μην έχουν καταστραφεί οι αρχικές συσκευασίες τους.

Εφόσον είναι στην αρχική τους κατάσταση, μη έχοντας υποστεί ζημίες ή φθορές, η επιχείρησή μας θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό της αξίας των προϊόντων αυτών (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής που οφείλονται στην επιλογή του αγοραστή) στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται αφού ο αγοραστής μας ενημερώσει γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων, στέλνοντάς ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα θα παραδοθούν στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ειδικές προδιαγραφές του πελάτη ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των προϊόντων.

Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξ’ αρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς.

Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη, η επιχείρησή μας θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας και σε περίπτωση που προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.